Tänne Villa Pupulaan ei ole taaskaan tullut juuri mitään uutta. Verhot kuitenkin on ikkunoihin tehty ja muutama taulu seinälle ripustettu. Silti näyttää vielä keskeneräiseltä. Joitain pieniä juttuja puuttuu, mutta teen ne myöhemmin. Tuominotkon ja Veeran tallin lisäksi työn alla on tällä hetkellä Perinnepirtti Perunakapassa, josta tulee kuvia tuonnempana. Mahdollisesti hänelle perustetaan oikein oma blogikin...

1400408.jpg

Tässä ruokasali. Kuva on liian valoisa, jotta verhojen kiemurakuviot näkyisivät, mutta ne ovat saman tapaisia kuin maton kuviot. Matto on tehty muliinilangalla kanavakankaalle, hapsujen ohje löytyy kirjasta Dolls House Do-It-Yourself, Carpets and Rugs/ Sue Hawkins. Jonkun taulun tuonne voisi vielä lisätä, niin olis valmista.

1400417.jpg

Makuukammariinkin voisi pari taulua laittaa ja petivaatteet sänkyyn. Matto on ostettu Hobby Pointista.

1400422.jpg

Kovin on pinkki tunnelma olohuoneessa. Siellä sentään on jo kolme taulua seinällä. Kuvat on netistä tulostettuja. Google- kuvista löytyy ihania maalauksia, ym. Tuo verhojen ompelu oli tosi hankalaa. Siksi en sitä ollut aiemmin tehnytkään. Monesti sai leikata uuden palan kangasta, ennen kuin tuli sopiva ja verhotangon nuppi mahtui pujotuskanavasta (?) läpi. 

1400426.jpg