Perinnepirtin lamppu on valmis, vain valo puuttuu. Kun asentaja ehtisi ne sähköt laittamaan...
Lampun kupu ja alaosa ovat läpikuultavaa Fimoa, koristeet maalattu akryylimaaleilla ja lakattu lopuksi ohuesti. Muut osat kultamaalilla maalattua rautalankaa, pyöreää puurimaa, kultapaperia, muoviputkea, sekä korun ketjua. Lamppu on jonkin verran vino, koska osat piti kiinnittää ohuella kuparilangalla, eikä se ollut kovin helppoa. :) Lampun malli löytyi talonpoikaisantiikkikirjasta.

1727257.jpg
 Samasta kirjasta on peräisin tämänkin hyllyn malli. Se on muuten ihan tavanomainen seinähylly, erikoisuutena sivuosien koristeleikkaus. Hylly on tehty jäätelötikuista erilevyisiä paloja sahaamalla ja pintakäsitelty petsilakoilla. Hyllyyn pitäisi tehdä pieniä esineitä, mutta niiden teossa olen hidas. Nyt siellä on Fimo-kynttilät ja korkista leikattu pannunalunen.

1727253.jpg
Tässä näkyy tuokin leipävarras. Siihen on käytetty jäätelötikkua ja grillitikkua, leivät suolataikinaa ja maalattu vesiväreillä.

1727276.jpg

Mainitsenpa vielä, että tekemäni huopa-suomenhevonen on myytävänä täällä. Jos nukkekodistasi puuttuu heppa, nyt on mahdollisuus hankkia sellainen. :) Minulta harvoin valmistuu "ylimääräisiä" tekeleitä, mutta tämä yksilö etsii uutta kotia.