Kun aikaa ei ole, on jäänyt tämäkin blogi päivittämättä. Lundbyni sisustaminen ei ole edennyt juuri suunnitelmia pidemmälle. Kuitenkin olen päättänyt sen tyylin: sisustan Lundbyn Ikean huonekaluilla. Kuvastosta vaan valitsen mieleiseni kalusteet ja teen ne. Olisipa noin yksinkertaista. :)

Lattiat ovat sen verran repeytyneet, että joudun uusimaan niitä, vaikka alkuperäisyyden yritänkin säilyttää. Bilteman sytykkeistä varmaankin teen ne lattiat.

Pienensin Tuominotkon sohvan kaavat 1:16-kokoon ja tein tämän valkean sohvan niiden mukaisesti Lundbyyn. Helmaa muutin enemmän Ektorp-sohvien tyyliseksi, Tuomiksen sohvathan ovat Laura Ashleyn kuvastosta ideoituja. Halusin tähän nukkekotiin myös enemmän värejä, ja siksi ompelin kolme kukka-aiheista tyynyä valkoisen värin piristykseksi. Ensimmäinen vasemmalta on Tilda-kangasta, keskimmäinen ostettu Itäkeskuksesta ja reunimmainen kangas on saatu Eijalta.

 

 

 

 

 

Alkuhan se on tämäkin, toivottavasti jatkoakin seuraa. Uusimman Ikean kuvaston sain juuri tuliaisiksi, eli ideoita riittää.