Kesällä mökillä ollessa ei pystynyt isompia käsitöitä tekemään, joten kudoin mattoja ja ompelin huopaheppoja. Niiden tarvikkeet oli helppo ottaa mukaan. Tämä lyhyt räsymatonpätkä syntyi vanhoista flanellipaidan riekaleista. Hapsut yritin solmia ompelulangasta, mutta ne aina harottavat rumasti. Matto on leveämpi toisesta päästä, mutta sain sen näyttämään kuvassa suoralta. :)

1865765.jpg
Tämän työvaljaiden osan, luultavasti selustimeksi (tai siloiksi) kutsutun esineen taas valmistin kuluneella viikolla. Se on tehty alumiinilangasta, rautalangasta, jäätelötikusta ja nahkasta. Maalasin sen akryylimaalilla näyttämään ruosteiselta.

1865768.jpg
Tässä kuvassa kyseinen esine on käyttötarkoituksessaan hevosen selässä. Lisää valjaiden osia on luvassa  myöhemmin, ja jokunen vanhanajan hevostyökonekin on suunnitelmissa.

1865763.jpg
Kuvassa Perinnepirtin tämänhetkinen tilanne. Pieniä tavaroita se ainakin vielä kaipaa, mutta niiden teko on jäänyt. Toivon mukaan ennätän talven aikana jotain tännekin tekemään. Opiskelut ja työt vievät valtaosan ajastani.

1727268.jpg